Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2

Kod hurtowni
REAW-C13
Kod wydawcy
Wydawnictwo
REA
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788371415418
Liczba stron
208
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-09-05
Format (długość/szerokość/wysokość)
190 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Cena rynkowa brutto
34,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730