Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych

Kod hurtowni
REAW-Z93
Kod wydawcy
1656I9
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788302140860
Liczba stron
194
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-01-14
Format (długość/szerokość/wysokość)
189 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Część druga zawiera wiedzę z zakresu:
- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych
- technik podawania potraw kuchni różnych narodów
- serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych
- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych
- systemów rozliczeń kelnerskich
- elementów protokołu dyplomatycznego
- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy
- organizacji baru i pracy barmana
Cena rynkowa brutto
40,80 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730