Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Zimna kuchnia

Kod hurtowni
REAW-680
Kod wydawcy
Wydawnictwo
REA
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788371419317
Liczba stron
408
Rodzaj okładki
Data premiery
2007-10-26
Format (długość/szerokość/wysokość)
225 / 285 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania.
Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.
Zimna kuchnia prezentuje:
- obszerne informacje o produktach takich jak: mięsa, drób, dziczyzna, ryby, owoce morza, a także warzywa, owoce, zioła i przyprawy korzenne, oraz wiele innych;
- tradycyjne i współczesne sposoby przygotowania potraw;
- narzędzia i nowoczesne sprzęty używane w zimnej kuchni;
- liczne receptury i przepisy na proste, klasyczne i nowe, awangardowe i wyszukane dania takie jak: amuse-geules, chłodniki, sałatki i sosy, meze oraz antipasti i tapas; fingerfood i sushi; kanapki, zimne przystawki, galaretki i galarety, musy i parfaity, pasztety i terriny, sery, półmiski do zimnego bufetu;
- zasady planowania, organizacji i logistyki bufetu, ustawiania i dekorowania stołów w zależności od okazji oraz garnirowania i dekoracji półmisków.
Cena rynkowa brutto
122,65 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730