Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz w technikum i szkole policealnej

Kod hurtowni
REAW-X89
Kod wydawcy
1656I4
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302140785
Liczba stron
338
Rodzaj okładki
Data premiery
2007-09-01
Format (długość/szerokość/wysokość)
165 / 235 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Technologia gastronomiczna z towarzystwem stanowi pierwszą część trzyczęściowego podręcznika, przeznaczonego dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz.

Część 1 zawiera wiadomości o środkach spożywczych, sposobach oceny sensorycznej surowców i potraw. Wiele uwagi poświęcono zagadnieniom bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawu żywnościowemu oraz wdrażaniu systemów GMP, GHP i HACCP.
W dalszych rozdziałach omówiono ocenę towaroznawczą tłuszczów, warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, mleka i jego przetworów oraz ich zastosowanie w produkcji potraw. Osobny rozdział poświęcono przyprawom.
Cena rynkowa brutto
46,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730