Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Podstawy gotowania. Ponad 250 technik *

Kod hurtowni
WISW-688
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788371756153
Liczba stron
224
Rodzaj okładki
Data premiery
2007-06-29
Format (długość/szerokość/wysokość)
145 / 195 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Obszerny przewodnik wprowadza w sekrety ponad 250 podstawowych technik przygotowywania produktów i przyrządzania potraw. Dzięki prostym opisom i poglądowym ilustracjom nawet bardziej zaawansowane techniki, jak luzowanie mięsa czy przygotowanie doskonałego kremu jajecznego, stają się łatwe i przyjemne.
Cena rynkowa brutto
28,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730