Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy

Kod hurtowni
WSIP-E62
Kod wydawcy
119706
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302094064
Liczba stron
116
Rodzaj okładki
Data premiery
2005-04-12
Format (długość/szerokość/wysokość)
160 / 230 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik z nowej serii wydawniczej KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII przeznaczony dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych, do nauki przedmiotu – organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy w zawodzie: kucharz małej gastronomii.

Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.
Cena rynkowa brutto
31,40 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730