Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zsz

Kod hurtowni
REAW-242
Kod wydawcy
165627
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788371415968
Liczba stron
168
Rodzaj okładki
Data premiery
2004-09-08
Format (długość/szerokość/wysokość)
190 / 250 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.
Cena rynkowa brutto
40,40 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730