Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 2

Kod hurtowni
WSIP-986
Kod wydawcy
103002
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302079764
Liczba stron
420
Rodzaj okładki
Data premiery
2003-07-07
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.

W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.
Cena rynkowa brutto
46,60 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730