Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 2

Kod hurtowni
WSIP-710
Kod wydawcy
079402
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302028625
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2003-03-06
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.
W podręczniku omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
Cena rynkowa brutto
35,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730