Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Obsługa konsumenta. Cz. 2

Kod hurtowni
WSIP-708
Kod wydawcy
050903
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302078453
Liczba stron
198
Rodzaj okładki
Data premiery
2000-03-06
Format (długość/szerokość/wysokość)
145 / 210 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, techniki podawania napojów bezalkoholowych i alkoholowych oraz organizacji przyjęć i bankietów. Omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich.

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają ją jako podręcznik do nauki obsługi konsumenta uczniom szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner, kelner bufetowy, technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Cena rynkowa brutto
40,40 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730