Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Kod hurtowni
WSIP-528
Kod wydawcy
088001
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302071201
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2002-08-23
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Książka polecana uczniom klasy I i II technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, a także uczniom technikum, zawód: technik organizacji usług gastronomicznych.
Cena rynkowa brutto
42,60 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730