Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik część 3

Kod hurtowni
WSIP-527
Kod wydawcy
079403
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302041655
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2002-08-23
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.
Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.
Cena rynkowa brutto
32,60 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730