Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni

Kod hurtowni
OLIM0187
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788377073735
Liczba stron
144
Rodzaj okładki
OM
Data premiery
2021-03-05
Format (długość/szerokość/wysokość)
x / 140 / 200
Dostępność
niedostępny
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
Cena rynkowa brutto
20,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730