Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz

Kod hurtowni
SBMW0472
Wydawnictwo
SBM
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788382220636
Liczba stron
136
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2021-02-22
Format (długość/szerokość/wysokość)
x / 205 / 285
Dostępność
niedostępny

Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań.

Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.

Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku.

Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.

Cena rynkowa brutto
29,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730