Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik / technik technologii żywności. Kwalifikacja T.4 Praktyczna nauka zawodu. Szkoły ponadgimnazjalne

Kod hurtowni
WSIP0770
Kod wydawcy
159236
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302157424
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2016-04-29
Waga
0
Dostępność
niedostępny


W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.
Cena rynkowa brutto
52,90 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730