Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.11. Planowanie i realizacja usług w recepcji

Kod hurtowni
WSIP0275
Kod wydawcy
165312
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302146671
Liczba stron
96
Rodzaj okładki
Data premiery
2014-04-23
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Publikacja zawiera 5 zestawów testowych przygotowujących do egzaminu zawodowego potwierdzającego kwalifikację T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji) w zawodzie technik hotelarstwa. Każdy zestaw składa się z 40 zadań testowych i zadania praktycznego z propozycją jego rozwiązania, sprawdzających wiedzę i umiejętności z zakresu zdawanej kwalifikacji. Zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Na końcu publikacji zamieszczono klucz odpowiedzi. Do każdego zdania praktycznego dołączono wzory dokumentów, których wypełnienie jest podstawą oceny przez egzaminatorów w trakcie praktycznej części egzaminu zawodowego w danej kwalifikacji.

Publikacja umożliwia też zapoznanie się z nowymi przepisami i wymaganiami egzaminacyjnymi.
Cena rynkowa brutto
30,70 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730