Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Kuchnia włoska. Ingrediencje i klasyczne przepisy (promocja) *

Kod hurtowni
PBLI-H66
Kod wydawcy
Autor
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788324595402
Liczba stron
256
Rodzaj okładki
Data premiery
2011-12-16
Format (długość/szerokość/wysokość)
295 / 225 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Książka ta jest czymś więcej niż zbiorem przepisów na włoskie dania. Przedstawiamy podstawowe składniki używane we włoskiej kuchni, ich właściwości i możliwości wykorzystania w klasycznych i współczesnych przepisach. Część pierwsza to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Omawiamy kolejno: makarony, ryż, zboża, sery, wędliny i kiełbasy, mięsa i drób, ryby i skorupiaki, warzywa, grzyby, owoce, zioła i przyprawy, a także aperitify i inne popularne we Włoszech trunki.
Cena rynkowa brutto
59,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730