Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Organizacja pracy w hotelarstwie

Kod hurtowni
DIFI-096
Kod wydawcy
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788376411118
Liczba stron
360
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-10-19
Format (długość/szerokość/wysokość)
160 / 230 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów techników i szkół policealnych, a także dla wszystkich osób zainteresowanych pracą w hotelarstwie. Został napisany zgodnie z nową podstawą programową dla zawodu technik hotelarstwa. Jest to rozszerzona wersja podręcznika Hotelarstwo-organizacja i technika pracy.

Jego główne cele i zalety to przystepne omówienie zasad funkcjonowania rynku hotelarskiego i przedsiębiorstwa, jakim jest hotel, a przede wszytkim-przygotowanie ucznia do egzaminu zawodowego. Liczne cwiczenia służą kształtowaniu przewidzianych w programi, potrzebnych w tym zawodzie umiejetności, postaw oraz zachowań, pozwalają na praktyczne przyswajanie wiedzy i sprawdzanie na bieżąco efektów nauczania.

Książka ma jasny, przejrzysty układ; zrozumienie tematów ułatwiają liczne wykresy i tabele. Zamieszczono też słowniczek pojęć powiązanych tematycznie z hotelarstwem.

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Rok dopuszczenia: 2010.
Cena rynkowa brutto
34,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730