Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Technika GIM KL 1-3. Zajęcia kulinarne

Kod hurtowni
OPER-B18
Kod wydawcy
N2594
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788376800486
Liczba stron
0
Rodzaj okładki
Data premiery
2009-09-08
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Publikacje są bogato ilustrowane i zawierają wiele teoretycznych i praktycznych ćwiczeń o zróżnicowanym stopniu trudności, ściśle skorelowanych z treścią podręcznika.

Praca z naszymi zeszytami ćwiczeń to komfort i pewność, że zajęcia są w pełni zgodne z nową podstawą programową.
Cena rynkowa brutto
19,56 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730