Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Wędliny. Wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu

Kod hurtowni
MULT-C56
Autor
Wydawnictwo
Typ
Grupa
Beletrystyka
ISBN/EAN
9788370737665
Liczba stron
134
Rodzaj okładki
Data premiery
2018-03-26
Format (długość/szerokość/wysokość)
155 / 215 / x
Waga
0
Dostępność
niedostępny
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. Jakie mięso wybrać na domowe wyroby? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe? 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety. Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin
Cena rynkowa brutto
35,00 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730