Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Zeszyt gastronomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

Kod hurtowni
WSIP933
Kod wydawcy
0
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302211515
Liczba stron
0
Data premiery
2024-08-29
Dostępność
niedostępny
Cena rynkowa brutto
50,60 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730