Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Podręcznik część 2. HTG.12

Kod hurtowni
WSIP1606
Kod wydawcy
159283
Autor
.
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302190674
Liczba stron
0
Data premiery
2022-08-09
Dostępność
niedostępny
zisiejsze czasy otwierają przed młodymi ludźmi niezwykle szeroki zakres kształcenia. Obecnie panuje moda na kształcenie zawodowe, ponieważ pozwala ono w łatwy sposób zdobyć uprawnienia do wykonywania wymarzonej profesji. Jednym z ciekawszych zawodów jest technik żywienia i usług gastronomicznych. W zdobyciu kompetencji w tej dziedzinie pomocna okaże się z pewnością publikacja "Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" autorstwa Joanny Dudy, Marzanny Zienkiewicz oraz Sebastiana Krzywdy.Niniejsza praca stanowi kompleksowe przygotowanie, które pozwala młodym ludziom nabyć kompetencji w zakresie organizacji żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik zawiera najnowsze trendy w dziedzinie usług gastronomicznych. Prezentuje zarówno najnowsze dokonania w sztuce kulinarnej, jak i świadczenie usług w tym zakresie. Podręcznik omawia też zagadnienia BHP, które odgrywają niebagatelną rolę w zawodzie. Dzięki publikacji możemy też dowiedzieć się, jak uporać się z problematycznymi gośćmi, łagodzić konflikty oraz jak radzić sobie ze stresem.
Cena rynkowa brutto
75,06 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730