Szybki kontakt
Blok informacyjny
Spis lektur
czytaj więcej
%

Repetytorium i testy egzaminacyjne. Kucharz, technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja TG.07 / HGT.02. Egzamin zawodowy

Kod hurtowni
WSIP1434
Kod wydawcy
159272
Wydawnictwo
Grupa
Podreczniki
ISBN/EAN
9788302182242
Liczba stron
344
Rodzaj okładki
Miękka
Data premiery
2020-07-14
Format (długość/szerokość/wysokość)
x / 170 / 240
Dostępność
niedostępny

Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.

To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.

Cena rynkowa brutto
51,65 zł (egz.)
VAT
5%
Dział Logistyki - Wysyłka:
tel. +48 691 890 830

Magazyn - wydawanie towaru:
tel. +48 534 924 705
Dział Zwrotów i Reklamacji
tel. +48 691 607 070
zwroty.reklamacje@super-siodemka.pl
Księgowość:
tel. +48 605 563 374
tel. +48 695 087 224

Zgłoś błąd na stronie
Jeśli zauważyli Państwo problem z funkcjonowaniem serwisu, prosimy o kontakt pod numerem telefonu:
+48 536 207 730